André Elders


… studeerde aan het conservatorium: Harmonie, Fanfare & Brassband directie, elektronisch orgel & keyboard (jazz & pop muziek) en had de bugel als bijvak. Momenteel werkt André als dirigent bij verschillende orkesten, zoals harmonie De Eendracht, fanfare Hildegardis, Tata Steel Big Band The Swingmasters, Accordeonvereniging Vita Nova en harmonie Soli Deo Gloria Alkmaar. Hij is keyboard docent, speelt Hammondorgel en is toetsenist bij musicals, cd-producties en andere gelegenheden.

.

Annemieke Smit


… is kostuumontwerpster en illustratrice. Voor de voorstellingen Pippin voor het conservatorium van Alkmaar en Impact voor het M-Lab ontwierp ze de kostuums. Ook ontwierp ze voor theatergroep Pluusj de kostuums voor Bitterzoet (Dennis Potter). Met Marc Smit (broer) werkte ze samen aan verschillende projecten, waaronder Titanic (Yeston) , Hey Jude, Heel mijn hart en Parade (Brown) van theatergroep Horizon,, De Spanjaard moet hangen voor het conservatorium van Alkmaar en de kindervoorstelling Alles voor Elise van stichting Kick-Art. Ze maakte onlangs tekeningen bij het kinderboek van Marc met de titel: Twee neuzen, vier oren en één hart.

.

Anke Brinkman


… is werkzaam als office manager bij een bedrijfsmakelaar in Alkmaar en als secretaris en percussionist verbonden aan het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar. Ze heeft de marketing en PR bij diverse activiteiten van de vereniging gedaan. Zo was ze als marketingadviseur betrokken bij de organisatie van concerten van SDG met Jan Vayne, Karin Bloemen, Ernst Daniël Smid en Pearl Jozefzoon. Tevens is ze coördinator bij de jeugdmuziekopleiding van SDG Alkmaar.