Bianca de Heer


… volgde de Musical- en Muziektheateropleiding aan het Alkmaars Conservatorium. Vanaf 1998 maakt zij deel uit van het vocaal ensemble Bamestra Nova (voorheen Poldervokaal en Bamestra’s Collectief). Sinds 2015 wordt Bianca gecoacht door zangdocent Jan van Zelm. Bianca speelt vanaf 1995 (hoofd)rollen in operettes, opera’s en musicals bij verschillende verenigingen. Bianca wordt bij het instuderen van haar partijen ondersteund door zangcoach Tiny van Wijk.

 

Hans van Niekerk


… is ruim 35 jaar bariton bij het Westfries Mannenkoor en uitgegroeid tot vaste baritonsolist. Met het Westfries Mannenkoor heeft hij veelvuldig opgetreden in en buiten Noord-Holland. Hans studeert bij Maria Rondèl in Noord-Beemster. Hij is lid van vocaal ensemble ‘Bamestra Nova’. In de afgelopen jaren heeft hij vele verschillende muzikale activiteiten uitgevoerd: optredens in het programma Una Voce Particolare; stad) en in ruim 30 gastrollen als solist bij diverse operetteverenigingen door geheel Noord-Holland. Hans is de bas van het operakwartet ”Bella Cantara” en treedt verder op als solist op uitnodiging bij diverse koren waaronder Medemalaca Vocali (Medemblik), Sappho (Hoorn),  Floraklanken (Bovenkarspel) en Driebankoor (Venhuizen).

 

Marc Smit


… is schrijver van liedteksten en theatervoorstellingen en regisseur. Hij schreef liedteksten voor de show Dus van cabaretier Joep Onderdelinden en La Cenerentola (Rossini) van het Hexagonensemble. Marc regisseerde vele musicals bij verschillende theatergezelschappen. Voor het conservatorium van Alkmaar schreef en regisseerde hij met componist Hans Kunneman de musical De Spanjaard moet hangen. Voor theatergroep Horizon schreef en regisseerde hij de musical Heel mijn hart en de Beatlesmusical Hey Jude. Dit jaar maakte hij met zangeres/violiste Christa Lips de kindervoorstelling Alles voor Elise dat vanaf volgend jaar op scholen in heel Nederland gaat spelen.